Детски забавления за безопасно лято в Стара Загора

Разписание - градски транспорт >>>>
*
Плакат - Безопасно лятоВерсия за смартфони >>> Детски забавления под мотото „Безопасно лято в града“, посветено на пътната безопасност, ще се проведе в петък, 21 юни, от 17:00 часа източно от сградата на Община Стара Загора.

От СНЦ „Аз съм бъдещето, пази ме“ канят всички деца на възраст от 3 до 13 години да дойдат със своите велосипеди и тротинетки, за да се включат в забавните игри.

В програмата са включени симулационно трасе, на което малчуганите ще могат да изпробват своите умения за управление на велосипед или тротинетка. Ще могат да пробват очилата-симулатори на алкохол в кръвта, да проверят знанията си във викторина за правилата за движение по пътищата и да спечелят награди.

По време на събитието ще могат да се разгледат и дрифт автомобилите, които ще участват в Националния BMW събор тази събота 22 юни.

Организатори на събитието са СНЦ „Аз съм бъдещето, пази ме“ и СНЦ „Ангели на пътя“ с подкрепата на Община Стара Загора и BMW Club Bulgaria.

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн