График за изплащане на възнагражденията на СИК от проведените на 9 юни избори за народни представители и членове на Европейския парламент

Разписание - градски транспорт >>>>
*
__Obshtinata 660 - CВерсия за смартфони >>> От 21 юни /петък/ започва изплащането на възнагражденията на СИК от проведените на 9 юни избори за народни представители и членове на Европейския парламент. Графикът ще бъде както следва:

* 21 юни в часовете от 9.00 до 19.00 часа. 22, 23 и 24 юни, от 9.00 до 17.00 часа.

Възнагражденията се изплащат срещу предоставен документ за самоличност и удостоверение от РИК, ако не е приложено към Ведомостта.

Място на изпълнение: Партиен етаж на зала „Славейков“.

Всички суми на членове на СИК, които са предоставили удостоверения за банкова сметка, са изплатени, без добавка за подадени протоколи без грешки. При предоставяне на актуална информация от ЦИК, в срок с горепосочения график, ще бъдат изплатени и бонусите, където има такива. Ако информацията от ЦИК все още не е предоставена, изплащанията на бонусите ще бъдат на следващ етап, който ще бъде обявен на официалния сайт на Община Стара Загора

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн