Лятно зооучилище организира за втори път Зоопарк Стара Загора

Разписание - градски транспорт >>>>
*
ZOOPARK 660ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> То е за всички ученици на възраст от 7 до 14 години

За втора поредна година Зоопарк Стара Загора предлага нови и интересни преживявания за младите почитатели на животните, чрез лятно зооучилище. Този път образователната програма е на тема “Зооекспедиция” – тя е нова опитност, радостни емоции, игри със стари и нови приятели. Зооучениците ще се запознаят с правилата на Зоопарка, със служителите му, различните видове животни, начинът им на отглеждане и още много други занятия.

Желаещите ще имат възможност да навлязат в света на животните, а с любезното съдействие на Прабългарска школа за оцеляване „Багатур“ ще научат и интересни факти за историята и бита.

От 1 до 12 юли Зоопаркът кани всички любознателни ученици на възраст от 7 до 14 г. Десетдневното зооучилище ще бъде в часовете от 10.00 до 14.00 ч., от понеделник до петък.

По време на обучението Зоопаркът не осигурява храна и транспорт. Децата трябва да си носят обяд и шише за вода. Желателно е да бъдат спортно облечени и да носят шапка. Всички работни пособия и материали са осигурени от зооградината.

Поради ограничения на местата в залата на Образователния център е необходимо предварително записване на тел. 0877 075 491 – Мария Тонева, всеки делничен ден от 8.30 до 16.30 ч., в срок до 25 юни (включително). Необходимо е и попълване на декларация за съгласие на родител.

Цена за участие с включен вход за дете е 24 лв. на ден. За участие в заниманията в Детската школа „Багатур“ се заплаща 30 лв. еднократно.

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн