Старозагорските младежи от ГЕРБ дариха 860 книги на читалищни библиотеки

Разписание - градски транспорт >>>>
*
MGERB-darenie-knigi-3ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Старозагорските младежи от ГЕРБ направиха поредната си инициатива с мотото „Дари книга, дай нов шанс на старата библиотека“. Те дариха 860 книги на читалищата в селата Стрелец, Подслон, Загоре и пенсионерски клуб „Бяла мечка“ в Стара Загора.

Дарението включва съвременни романи, българска и световна класика.

Жестът на ръководството и членовете на младежката структура на ГЕРБ беше посрещнат с благодарности от кметовете на селата и местните жители. Той е вълнуващ и за посетителите на пенсионерския клуб.

„Вярваме, че тези книги ще донесат радост и нови знания на читателите от всички възрасти, насърчавайки любовта към четенето през целия живот“ – каза областният координатор на младежката структура на ГЕРБ в Стара Загора Милен Димитров.

Той благодари на всички членове и симпатизанти на партията, които подкрепят многото благотворителни инициативи, организирани от МГЕРБ в Стара Загора.

MGERB-darenie-knigi-1

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн