Временна организация на движението в Стара Загора на 9 юни

Разписание - градски транспорт >>>>
*
__Obshtinata 365 2019ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> На 9 юни 2024 г. се въвежда временна организация на движението с оглед осигуряване на безопасното организиране и провеждане на избори за членове на Европейския парламент от Република България и избори за Народно събрание и с цел опазване на обществения ред и безопасност на движението.

За времето от 09.30 до 18.00 часа на територията на Стара Загора ще бъде спряно движението на личен и договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, по следните улици:

* Бул. „Митрополит Методи Кусев“, в отсечката от ул. „Лубор Байер“ до ул. „Свети Княз Борис“;

* ул. „Свети Княз Борис“;, в отсечката от ул. „Хаджи Димитър Асенов“ до бул. „Митрополит Методи Кусев“;

* ул. „Захари Княжески“, в отсечката от ул. „Свети Княз Борис“ до ул. „Лубор Байер“.

Нормалното движение на превозни средства ще се възстанови незабавно след приключване на съответните мероприятия, съгласно Изборния кодекс.

За времето от 18.30 часа на 09.06.2024 г. до 06.00 часа на 10.06.2024 г. на територията на Стара Загора ще бъде спряно движението на личен и договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, по следните улици:

* Бул. „Руски“, в отсечката от ул. „Свети Княз Борис“ до ул. Генерал Гурко;

* ул. „Цар Иван Шишман“, в отсечката от ул. „Ген. Гурко“ до ул. „Свети Княз Борис“.

При необходимост периодът на спирането на движението ще бъде удължен по преценка на служителите към ОД на МВР, ангажирани с охраната на провеждане на изборите.

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн