Ангел Джамбазки (ВМРО) в Стара Загора: Мораториумът върху въглеродните емисии е напълно възможен

Разписание - градски транспорт >>>>
*

От ляво надясно: Красимир Червилов, Ангел Джамбазки, адв. Димо Димитров, Валентин Ангелов

От ляво надясно: Красимир Червилов, Ангел Джамбазки, адв. Димо Димитров, Валентин Ангелов

ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Политическият национализъм е имунната система на обществото, посочи водачът на евролистата на воеводите

Най-разпознаваемият представител на България в Европейския парламент през последните 10 години – Ангел Джамбазки от ВМРО, се срещна днес с медиите в Стара Загора. Като водач на новата листа на ВМРО-БНД за предстоящия евровот, както и на две листи на воеводите в изборите за 50-то Народно събрание – в 25 МИР – София и в Пловдив-град, Джамбазки беше представен от члена на националното ръководство на ВМРО-БНД Красимир Червилов (самият той водач на листата на партията за националните избори в 27-ми МИР – Стара Загора). В двата вида избори ВМРО-БНД е под №26 в интегралната бюлетина.

По най-чувствителната за Стара Загора тема – за бъдещето на минно-енергийния комплекс “Марица-изток” под натиска на свързаните със Зелената сделка решения – Ангел Джамбазки беше категоричен: въглеродните квоти дърпат надолу въглищното електропроизводство в региона. Без тях цената на тока от производител би била много по-ниска и по-конкурентоспособна. Затова трябва да се наложи мораториум върху плащането им, като вместо тях се тръгне към улавяне и преобразуване на въглеродния диоксид в стабилен и неутрален химически продукт. Цената на въглеродните квоти се движи от спекуланти непрекъснато нагоре, затова мораториумът върху тях е не само наложителен, но и напълно възможен. Самата “Зелена сделка” е целенасочена политика на днешното израснало в комфорт и разкош, презадоволено поколение европейски политици, чиято философия е, че човекът е вреден за природата, определи Джамбазки. Това, по думите му, е фанатична и самоунищожителна утопия, тъй като кризите от Зелената сделка и войната в Украйна ще продължат да се вихрят.

Не по-малко неразумна е и европолитиката по нелегалната емиграция. Не е вярно, че тя няма как да бъде спряна. Но фактът е, че европейските страни нямат силата, волята и желанието да я спрат. Вместо нелегалните емигранти да бъдат безконтролно приемани, би могло Европа да положи усилия за решаване на проблемите в страните, от които те идват, каза Джамбазки.

И в Стара Загора той застана зад позицията на ВМРО, че семейните политики трябва да са част от националните законодателства и съобразени с традициите на съответната страна – такива, каквито хората ги разбират и приемат, вместо да се налагат насила в целия континент. Тази политика на радикализъм и политическо сектантство много напомня на сталинския период в средата на миналия век, не скри Джамбазки. Той е убеден, че политическият национализъм е имунната система на днешното ни общество.

Тази кампания беше нечестна – с анонимни записи и бягане от дебати, като основни неща не бяха разисквани по нормалния начин, каза още Джамбазки. Според него партиите се опитват да потискат електоралната активност, изчакват американските избори наесен.

Гласувайте с бюлетина №26 за ВМРО-БНД, тъй като знаете какво да очаквате от нас, знаете позициите ни по основните проблеми, призова в заключение Ангел Джамбазки.

Именно политици от неговия тип трябва България да изпрати в Европарламента, посочи и Красимир Червилов, заедно с двама от регионалните активисти на ВМРО-БНД – общинският съветник адв. Димо Димитров и председателят на създадената преди 6 месеца общинска организация на партията в гр. Гурково Валентин Ангелов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

VMRO Dzhambazki 2

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн