Временна организация на движението във връзка с провеждането на избори за членове на Европейския парламент от Република България и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.

__Obshtinata 365 2019ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> На 6 юни (четвъртък) 2024 г. се въвежда временна организация на движението с оглед осигуряване на безопасното организиране на получаването на ролките със специализирана хартия за машинно гласуване за Област Стара Загора, във връзка с провеждане на избори за членове на Европейския парламент от Република България и избори за Народно събрание на 9 юни 2024 г. и с цел опазване на обществения ред и безопасност на движението.

За времето от 16:00 до 18:00 часа на територията на гр. Стара Загора ще бъде спряно движението на личен и договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, по следните улици:

* Ул. „Цар Иван Шишман“, в отсечката от ул. „Ген. Гурко“ до бул. „Цар Симеон Велики“.

При необходимост периодът на спирането на движението може да започне по-рано, както и да бъде удължен по преценка на служителите към ОД на МВР, ангажирани с охраната.

Нормалното движение на превозни средства ще се възстанови незабавно след приключване на мероприятието.

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн