Антон Тонев, кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС в Старозагорски район: Нужна ни е подкрепа, за да направим стабилно правителство

Разписание - градски транспорт >>>>
*

Антон Тонев и Динко Михайлов (отдясно) - в разговор с таксиметровите шофьори

Антон Тонев и Динко Михайлов (отдясно) – в разговор с таксиметровите шофьори

ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Четвъртият в листата с кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС в Старозагорски район Антон Тонев проведе среща с таксиметровите шофьори в града. В нея участва и общинският съветник от ГЕРБ Динко Михайлов.

Представителите на обществения транспортен бранш приветстваха проекта, с който Община Стара Загора кандидатства по Програма „Развитие на регионите 2021 – 2027“ за продължението на бул. „Славянски“ до ул. „Алеко Константинов“ и изграждане на кръстовище с кръгово движение на бул. „България“, защото значително ще улесни движението в централната и западната част на града.

Като полезна инициатива таксиметровите шофьори посочиха полагането на хоризонтална маркировка по натоварени възлови кръстовища в Стара Загора, с която се цели да се заостри вниманието на пешеходци, разсеяни от телефоните или слушалките си, които създават сериозни предпоставки за пътни инциденти. В тази връзка шофьорите поискаха маркировка, изобразяваща знака Stop да бъде поставена в края на велоалеите заради хората, управляващи електрически тротинетки, които не спазват правилата за движение.

Интерес за хората представлява програмата за саниране на многофамилни жилищни сгради.

„Трябва да имаме Национална програма за повишаване на енергийната ефективност и ангажиментът, който ГЕРБ-СДС поема, е всяка година да се осигурява сериозен финансов ресурс за тази цел. Страната и градовете ни ще се развиват, стандартът на живот ще се подобри, само ако има стабилно управление. Ако ние не предприемем решителни действия точно в този момент, поставяме България в още по-задънена улица. Участието ми в парламентарните избори е знак за моята отговорност и мотивация да се опитам да променя настоящата ситуация“ – заяви Антон Тонев.

За ГЕРБ-СДС на изборите за членове на Европейския парламент и за народни представители се гласува с № 22 на 9 юни 2024 г.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

IMG_20240603_124031IMG_20240603_125854

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн