Старозагорският куклен театър ще участва в първия „Дворец на куклите и децата“ в НДК

Разписание - градски транспорт >>>>
*
ndk_nВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> През месец юни Старозагорският куклен театър ще вземе участие в новия фестивален формат на Национален дворец на културата – НДК – „Дворец на куклите и децата“. През първите два уикенда от месеца (1, 2, 8 и 9 юни) в зала 6, прилежащото й фоайе и южната тераса (вход А6), децата ще преживеят вълнуващи мигове с образователни куклени спектакли, концерт с детски песнички с участието на очарователната Керана, детски работилници, игрите от 80-те и 90-те, с които родителите им са израснали и какво ли още не.

Куклен театър Стара Загора се включва с 4 постановки: на 2 юни от 11:30 е „Неродена мома“, а същия ден от 18:00 е спектакълът „Зайчето Питър“. На 9 юни от 11:30 можете да гледате „Храбрият шивач“, а от 18 часа е представлението на „Барон Мюнхаузен“.

Пълната програма на фестивала може да бъде намерена тук >>>.

През цялото време на фестивала зала 6 ще бъде декорирана с кукли от известни спектакли, дело на професор Васил Рокоманов, създал сценографията на над 100 куклени спектакъла у нас и по света. Куклите са предоставени от Държавна опера – Стара загора и са от оперите „Турандот“ и „Фауст“.

Билети за всички събития могат да бъдат закупени на касите на НДК и онлайн на https://www.tickets.ndk.bg

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн