Българският елит по лека атлетика се събира в Стара Загора

Разписание - градски транспорт >>>>
*
PRESS Плакат Самарско знамеВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Международен лекоатлетически турнир „Самарско знаме“ ще се проведе на 15 май, сряда, от 15:00 часа на стадион „Берое“ в Града на липите. Събитието е посветено на 100 години българска лека атлетика и цели да популяризира и съхрани традициите на турнирните надпревари в България.

Водещи български атлети ще вземат участие в турнира – Божидар Саръбоюков (скок на дължина), Пламена Миткова (скок на дължина), Габриела Петрова (троен скок).

От СКЛА „Берое“ участие ще вземат Тихомир Иванов (скок височина) – участник в две олимпиади, който в момента води своята подготовка в Гърция с треньор Георги Помашки, Девора Аврамова (5000 м) – шампионка на България и участник в две европейски първенства, с треньор Иван Попов, Кристиян Иванов – балкански шампион и шампион на България, както и редица други успешни лекоатлети от клуба.

Заявено участие има и на състезатели от Гърция и Турция.

Състезанието е възможност за покриване на нормативи за Европейското първенство в Рим и Лятната олимпиада в Париж.

Организатори на турнира са СКЛА „Берое“, Българската федерация по лека атлетика и Община Стара Загора.

Входът е свободен!

PRESS Програма Самарско знаме

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн