Община Стара Загора търси наемател на култово бистро

Разписание - градски транспорт >>>>
*

Бистрото на ул. "К. Иречек" 26. Снимка: Гугъл карти

Бистрото на ул. “К. Иречек” 26. Снимка: Гугъл карти

ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Общо 13 обекта ще бъдат предложени на публичен търг с явно наддаване

13 обекта общинска собственост – 6 публична и 7 частна, ще бъдат обявени на търг за отдаване под наем от Община Стара Загора. Сред тях е затвореното от няколко години бистро „Сан Суси“ на ул. „Константин Иречек“ 26. Уютното ресторантче беше много популярно за срещи с интериора си от камък и дърво и с камината си.

Другият обект, който вероятно ще предизвика засилен инвеститорски интерес, е сграда, предназначена за кафене на ул. „Кап. Петко войвода“ № 31, където е покритият пазар „Васил Шаханов“. Амбицията на Община Стара Загора за това място е да го превърне в постоянна изложбена територия за различни експозиции и събития. Едно работещо кафене на това място ще стане допълнителен притегателен център за старозагорци, то ще разполага с площ от 85 кв. м.

В списъка са още помещения в сградите на кметствата на няколко старозагорски села, сред които са Богомилово, Братя Кунчеви, Могила, Оряховица и Старозагорски минерални бани. Две билетни каси в сградата на Автогарата също очакват новите си наематели.

Публичният търг с явно наддаване за 13-те обекта е насрочен за 17 май 2024 г., петък, от 10.00 часа в Зала 1 на втория етаж на Община Стара Загора.

Тръжната документация може да бъде закупена от желаещите за участие в срок до 12.00 часа на 15 май 2024 г., включително, в Центъра за услуги и информация на Община Стара Загора (работно място № 5), срещу внесени 50 лв. на касите на Община Стара Загора.

Документите за участие се подават пред комисията, в деня на търга. А оглед на имотите общинска собственост може да бъде извършен всеки ден до 15 май 2024 г., включително, между 9.00 и 14.30 часа, след предварителна заявка на тел. 042/614-667.

Още подробности могат да бъдат намерени на https://www.starazagora.bg/bg/targove-i-konkursi – това е разделът „Търгове и конкурси“ в сайта на Община Стара Загора https://www.starazagora.bg/bg

Кафене при пазара "Васил Шаханов"

Кафене при пазара “Васил Шаханов”

Стая в кметството на Старозагорските бани

Стая в кметството на Старозагорските бани

Билетни каси в сградата на Автогара Стара Загора

Билетни каси в сградата на Автогара Стара Загора


Бистрото "Сан Суси" - снимка в двора

Бистрото “Сан Суси” – снимка в двора

jtdv
gerb

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн