Спортен уикенд в Града на липите на 11 май, събота

Разписание - градски транспорт >>>>
*
Sportna gimnastikaВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> По повод 17 май – Деня на българския спорт, в Стара Загора традиционно ще се проведе турнир по спортна гимнастика. Събитието ще се състои за 17-и път и ще събере повече от 160 състезатели от цялата страна в четири възрасти – деца, момичета младша и старша възраст и девойки младша възраст.

Организатори са клуб “Спортна гимнастика” и Община Стара Загора. Началото е от 10:00 часа на 11 май (събота), а мястото на провеждане е стадион „Берое“ – Зала по гимнастика.

За любителите на футбола и двата почивни дни – събота и неделя, ще са изпълнени с емоции. На 11-и май, събота, от 18:00 часа на стадион „Локомотив“ в Стара Загора ще се проведе футболна среща между отборите на „Берое-2“ и ОФК „Несебър“.

Отново от 18:00 часа на стадион „Локомотив“ (тренировъчен терен) ще се проведе футболна среща между отборите на ФК „Локомотив“ и ФК „Верея“.

На 12-и май (неделя) от 13:00 часа на стадион „Локомотив“ (тренировъчен терен) ще се проведе футболна среща между женските отбори на ФК „Локомотив“ Стара Загора и ФК „Лудогорец“ Разград.

От 17:00 часа на стадион „Берое“ ще се проведе футболна среща между отборите на ПФК „Берое“ и ФК „Пирин“ – Благоевград.jtdv
gerb

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн