Драги гости посрещна Зоопарк Стара Загора

Разписание - градски транспорт >>>>
*

Къщички за птици

Къщички за птици

Приготвяне на храна

Приготвяне на храна

ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Ученици от Стара Загора, София, Кърджали и Елхово опознаха света на животните

Ученици от няколко града в страната посетиха Зоопарк Стара Загора с цел интердисциплинарен урок на тема „Пътешествие в света на животните“ като част от дните на мобилност по НП „Иновации в действие“.

Домакини по проекта е старозагорското СУ „Васил Левски“, а техни гости са ученици и учители от ЧСУ “Рьорих” – София, ОУ “Св Св. Кирил и Методий“ – Кърджали и ПГ “Св Климент Охридски” – гр. Елхово.

Младежите се запознаха с презентация за животните от рибния буквар, видовете животни в старозагорската зооградина и решаваха гатанки с пъзел към нея. На всеки пъзел бе изобразено животно, за което научиха повече подробности благодарение на организатора от Зоопарка Мария Тонева.

Ентусиазираната група дружно приготви храна за зайчетата и участва в демонстрационно хранене. Младежите не пропуснаха и птиците, за които направиха дажба и я поставиха в хранилките на техните къщички.

За финал на пътешествието в света на животните групата обиколи зооградината и завърши с опознавателна беседа.

Дажби за птиците

Дажби за птиците

Обща снимка

Обща снимка

jtdv
gerb

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн