Деветото издание на Beerфеста в Стара Загора и тази година изненадва с богата музикална програма

Разписание - градски транспорт >>>>
*
Beerфестът програма 2024ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Жителите и гостите на Стара Загора ще се насладят на 5 дни със страхотни музикални изпълнения на любими български и чуждестранни изпълнители, качествена бира и местни деликатеси

Beerфестът в Стара Загора ще се проведе от 4 до 8 септември на поляната на парк Загорка в Стара Загора. Старт на първата вечер от петдневното събитие ще дадат K.Lina, Dara Ekimova, Dara и за финал на вечерта ще чуем хитове от Криско. През втората вечер ще се насладим на рок музика в стила на I.R.B.69, Сигнал, Ronnie Romero & Eridan.

На 6 септември, в тематична рап вечер, първи на сцената на Beerфестът 2024 ще излязат Явката ДЛГ & MADMATIC, а след тях Атанас Колев и музикален финал на вечерта ще даде SPENS.

На 7 септември Beerфестът ще е под знака на хип-хопа с изпълненията на Bisollini & 2ofUs и след страхотното шоу по време на миналогодишното издание отново ще зарадваме феновете с изпълнения на Fyre & Theo. Вечерта ще приключи с легендарните C-Block.

Последният музикален ден от „Beerфестът“ ще бъде посветен на българската фолклорна музика с традиционния и модерен прочит на DIA, Николина Чакърдъкова и неврокопския танцов ансамбъл, а финала ще дадат Deep Zone Project.

Както всяка година, входът за фестивала е свободен, като Beerфестът ще предложи още много незабравими изживявания с любими български и чужди хитове, споделени с добра компания, вкусни мезета, свежо пиво, както и специално разработени за фестивала бирени алкохолни и безалкохолни коктейли. За посетителите и гостите на фестивала са подготвени още и инициатива за насърчаване на рециклирането „Бира за смет“, както и други тематични зони.

Като част от инициативата на пивоварната за отговорна консумация – When You Drive Never Drink („Карай трезво! Когато шофираш, не пий“), отново има осигурен безплатен автобус до и от Beerфестът, в часовете от 20.30 до 23.30 часа, в периода на провеждане на фестивала. Загорка предоставя избор за шофьорите с широко портфолио от безалкохолни бири с 0.0% алкохол.

Beerфестът се провежда от 2015 г. и с годините постепенно се превръща във важна част от календара със събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са Община Стара Загора и пивоварна „Загорка“, а основен съмишленик и партньор е фирма „Аякс“. За поредна година към фестивала се включват и технически хипермаркет „Багира“.

Повече подробности за програмата и любопитна информация за Beerфестът са публикувани на страницата на фестивала във Facebook – https://www.facebook.com/thebeerfest.gerb

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн