Волейболният отбор на ПГСАГ „Лубор Байер“ донесе сребърен медал в Стара Загора

Разписание - градски транспорт >>>>
*
PRESS Болейбол отборPRESS ВолейболВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Отборът на старозагорската гимназия ПГСАГ „Лубор Байер“ завоюва второ място по волейбол за юноши и девойки от 11-12 клас. Оспорваната надпревара се проведе на финалите на Ученическите спортни игри `2024, домакин на които беше Разград от 30 април до 4 май 2024 г.

На финалната среща, продължила 55 минути, волейболистите от МГ „Д-р Петър Берон“ – Варна победиха връстниците си от ПГСАГ „Лубор Байер” – Стара Загора с 2:0 (25:20; 25:20). Отборът на ПГ „Христо Ботев” – Дупница остана трети.

За най-полезен играч на турнира бе обявен Огнян Христов от Стара Загора. Ръководител на отбора е Златина Димова – учител по физкултура и спорт в гимназията.

Организатори на Ученическиге спортни игри `2024 e Българската асоциация “Спорт за учащи” (БАСУ). Тя е доброволно сдружение на спортни клубове и други спортни организации, които осъществяват дейности за развитието на физическата дееспособност и здравето на учащите в България.gerb

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн