На 2 май стартира електронната система за кандидатстване по Програма „Култура“ на Община Стара Загора

Разписание - градски транспорт >>>>
*
__Obshtinata 660 - CВерсия за смартфони >>> Информационен ден ще бъде организиран на 10 май 2024 г. от 10.30 часа в зала №33 на Регионален исторически музей – Стара Загора

Сесията за кандидатстване по Програма „Култура“ на Община Стара Загора стартира на 2 май 2024 г., в 0:01 часа. Системата ще е отворена до 23:59 часа на 31 май 2024 г. Всички създадени проекти в системата на програмата трябва да бъдат публикувани до този час.

Заявлението, с получения идентификационен номер от системата, заедно с прилежащите по проекта декларации трябва да бъдат входирани и  в оригинал в деловодството на Община Стара Загора до 17.30 часа на 5 юни.

Средствата ще бъдат разпределени по 4 направления:

Направление 1 – „Нови фестивали и други културни инициативи“;

Направление 2 – „Фестивали и значими събития“;

Направление 3 – „Подпомагане заснемането на кинопродукции, филми /игрални, документални, късометражни/ и ТВ сериали на територията на Община Стара Загора;

Направление 4 – „Мобилност“.

Проектите се приемат само онлайн, чрез специално разработената електронна система, през която ще става и отчитането.

Оценяването ще бъде по точкова система – критериите за всяко направление са посочени в Правилника. За направления 1, 3, и 4 Комисията по оценка на проектите ще включва и двама временни членове – експерти  в сферата на културата, представители на държавни и/или общински културни институции.

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн