Старозагорската света митрополия с нова Фейсбук страница

Разписание - градски транспорт >>>>
*
Mitropoliata - Starozagorska eparhia 300ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> След хакерска атака, ограничила достъпа до каналите в социалните мрежи, Старозагорската света митрополия се завръща с нова страница във Facebook. В нея по традиция ще продължи информирането на аудиторията с всички новини, свързани с духовните околии на епархията, както и ще се възобнови прякото излъчване на богослуженията, отслужени от Негово Високопреосвещенство Старозагорския митрополит Киприан.

„Щом всичко е по допущение Божие и след като имаме възможност да общуваме с различни хора, в различни краища на света, наистина е редно словото Божие да присъства в социалните мрежи и дейността на църквата да бъде отразявана в тях, за да могат хората да бъдат запознати с православната истина и начин на живот“, споделя владиката, с чието благословение е създадена и новата Facebook страница на Старозагорската света митрополия.

Линк към страницата: https://www.facebook.com/profile.php?id=61558815500672

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн