WorkIn Stara Zagora променя съдби и дава хиляди възможности – разказват реализирали се участници

Разписание - градски транспорт >>>>
*
ИзложителиРегиокомВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Най-мащабното кариерно събитие в Южна България WorkIn Stara Zagora, организирано от Община Стара Загора за втора поредна година, променя съдби и дава хиляди възможности за реализация – това споделят Валентина Хаджиева и Димитрина Желязкова, част от първото събитие като гости, а на тазгодишното като изложители.

“Когато дойдох на кариерния форум през 2023 г., имах стабилна работа и по-скоро присъствах от интерес, а дори имах намерение да разговарям с хора, за да ги привлека към тогавашната фирма, в която работех. Съдбата обаче беше решила друго и се запознах с Росица от “Загорка България”, която в момента е моя колежка. Толкова силно ме привлече разговорът и осъзнах какво ми липсва, че не след дълго време кандидатствах във фирмата”, разказа Валентина Хаджиева, която вече е част от HR отдела на един от основните изложители – “Загорка България”. “Ако не бях дошла на форума, нямаше да предприема тази стъпка, определено WorkIn беше моят стимул”, допълни Валентина. Тя обясни, че фирмата търси служители на различни позиции и тази година.

Димитрина Желязкова също сподели, че изложението през 2023 г. е отворило нови възможности за нея и така се оказва част от екипа на “Regiocom Bulgaria”. “Виждах много реклами в социалните мрежи за събитието, които събудиха моя интерес, и така реших да го посетя. Признавам, че бях скептично настроена, тъй като знам, че в Стара Загора до сега не е имало подобно събитие с такъв успех, но останах много приятно изненадана”, признава тя. Така Димитрина се запознава с част от екипа на фирмата и на тазгодишното издание търси своите нови колеги.

Валентина от ЗагоркаПървото издание на „WorkIn Stara Zagora“ бе организирано и проведено в края на месец април 2023 г. и привлече над 30 водещи фирми в града от различни браншове, както и над 500 посетители на едно място в „Културен център“ Стара Загора. Поради големия интерес второто издание се провежда в залата на Държавна опера Стара Загора и се радва на двоен успех.

Партньори в събитието са Тракийският университет, Агенцията по заетостта, Туристическият информационен център, Международният младежкия център, които имат специален обособен кът за лични срещи с компаниите, Центърът за подкрепа на личностно развитие, Фрамар и Мебели Мондо. Кариерният форум има и своите неуморни доброволци от Младежкия общински съвет със заместник-председател Деница Димитрова и Съвета на младите омбудсмани в Стара Загора.

Във втория ден програмата среща с вълнуващи гости, сред които Ники Кънчев, Биляна Йотовска, Ани Владимирова и придобилият популярност в града на липите Боб Спенс, който ще говори за това как се създава бизнес за милиони. Настроение ще внесе и Марин Христов – Memo Moreno, който е роден в Стара Загора и е изгряваща звезда в направление мелодичен хип-хоп. Негов ментор е един от любимите български изпълнители Любо Киров, с който работят съвместно по музикални проекти като кавъра на хита му „Има ли цветя“. Заедно с него на сцената ще излезе и Александър Колев, който е финалист от последното издание на „Гласът на България“. Всичко това, разбира се, е напълно безплатно.

Всичко за събитието може да откриете на https://invest.starazagora.bg/bg/work.vvv

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн