Експерти от Община Стара Загора обмениха опит със служителите от „Районен център 112“ в Бургас

Разписание - градски транспорт >>>>
*
Press Работно посещение  (3)Press Работно посещение  (1)ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Работно посещение и обмяна на опит в „Районен център 112“, Бургас, направиха директорът на общинската дирекция „Обществен транспорт, чистота, екология и озеленяване“ Росица Копривчина, началникът на отдел „Обществен транспорт“ Бояна Делева, началникът на звено „Градска мобилност“ Добрин Влайков и експерти от Община Стара Загора.

На срещата беше обсъдено ефективното взаимодействие и сътрудничество между „Районен център 112“ към дирекция „Национална система 112“ – МВР в Бургас и Община Стара Загора относно обслужването на сигнали, съдържащи информация за събития и инциденти. Обсъдени бяха стратегии за „трудни“ разговори и видове граждани. Както и предпоставки за възникване на административни нарушения, постъпили на територията на Община Стара Загора на база Протокол за сътрудничество.

„Изключително ползотворна среща, от която почерпихме опит и добри практики. Направихме обзор на вътрешните правила за контрол на качеството и оценка на резултатите за дейността на служителите на длъжностите оператор и координатор в „Районен център 112“ в процеса по обслужване на постъпилите на Единния европейски номер 112 повиквания“ – коментира Росица Копривчина.

Експертите от Община Стара Загора присъстваха на презентация за дейностите на „Районен център 112“ към дирекция „Национална система 112“ – МВР и посетиха Центъра за видеонаблюдение и управление на трафика при Община Бургас.

Press Работно посещение  (2)vvv

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн