Открийте богатството на обувки Converse

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????Със сигурност повечето от вас сa чували за марката Converse и сте виждали техните добре известни класически модели. Знаете ли обаче, че марката има изключително разнообразно и богато портфолио? Тя включва различни серии и ви позволява да заложите както на добре познатите опции, то така и на доста иновативни такива с по-нетрадиционен дизайн. Същевременно комфортът, който ви носи, е гарантиран при абсолютно всичките им модели. Нека ви разкажем повече за богатството на обувки Converse.

Converse с разнообразни дизайни за различен вкус

Да започнем от добре познатите ниски кецове Converse, които имат характерна равна бяла подметка, гумена част при пръстите и класически най-често бели връзки. Освен това ще откриете тези модели и във вариант за високи кецове. Като втора опция са налични същите такива модели, но с малко по-различна подметка. Например можете да изберете с малка идея по-повдигната такава в задната си част, която същевременно е издадена и завършва малко зад обувката за по-интересен дизайн. Като втора вариация на класическите модели, те цялостно остават същите, но пък са в по-наситени цветове или направени от парчета плат с различен дизайн.

????????????????????????????

В случай, че търсите не толкова стандартни опции или вариации за тях, марката се е погрижила и за това. Налични са доста по-нетрадиционни серии, сред които да изберете модел. Една основна такава е Run Star Motion, която включва много по-дебела подметка. Освен това тя има визуално назъбен завършек върху обувката, а пък грайферите и същия върху подметката. Можете да разгледате моделите от тази серия тук: https://answear.bg/h/converse-run-star-motion. Освен това е вариант да заложите на кецове просто с много дебела подметка, която е изчистена бяла и равна или на модел с интересна щампа, като цветя, плодове и още. Ще откриете дори и кецове със среден дебел ток.

Converse или максимално удобство на всички серии

Независимо от различните иновативни дизайни, които Converse разработва, те ви гарантират и максимално удобство. Нещата на които марката държи от тази гледна точка са застъпени при всичките им серии и съответно модели. Висококачествените материали и изработка на подметката са сигурни. Освен това всички модели включват удобна гумена част при пръстите и по този начин гарантират добър комфорт и ниво на предпазване от нараняване. Разбира се е заложена и достатъчна опора за петата ви, която помага за това моделите да бъдат подходящи както за кафе в града, то така и за по-дълга разходка.

И това далеч не е всичко. Платовете, които Converse използва за изработка на моделите си, са с много високо качество. Те осигуряват добро проветрение, като същевременно са удобни по крака. Завързването за всички опции е така направено, че да може лесно да се регулира спрямо вашето удобство. Също така стелките към всички обувки на марката са с много добро качество и удобни, за да ви осигурят комфорт, независимо какво е вашето ежедневие и да ви гарантират, че имате удобна обувка, която можете лесно да носите цял ден.vvv

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн