За втора поредна година старозагорци се включиха в инициативата „Заедно за една по-чиста Стара Загора“

Разписание - градски транспорт >>>>
*
IMG_4388IMG_4333ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> За втора поредна година старозагорци се включиха в кампанията на Община Стара Загора, като облагородиха и почистиха пространствата около домовете си.
В кампанията се включиха много граждани, неправителствени организации, Младежки общински съвет, младите омбудсмани, учебни, здравни и социални заведения, както и жителите на 20 села.

Звено “Озеленяване” към Община Стара Загора предостави над 150 широколистни и иглолистни дървета от видовете бреза, хвойна, кипарис (лейланди), лейландски кипарис (златен) и чинар, явор и аризонски кипарис.

Общинската администрация се включи в активно на няколко места в града. Служителите от Дирекция „Обществен транспорт, чистота, екология и озеленяване“ облагородяваха района около площадката за разделно събиране на отпадъци в кв. “Железник”.

От Дирекция „Общински проекти, безопасност на движението и контрол по строителството” освежиха парковата мебел в Станционната градина, а служители от другите звена на администрацията почистваха в парк „Митрополит Методий Кусев“.

Целта на кампанията „Заедно за една по-чиста Стара Загора“ е градът да стане най-зеленият град в България спрямо населението.

IMG_4287IMG_6041IMG_6043IMG_9663

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн