Регионална среща на социално отговорните работодатели ще се проведе в Стара Загора

Разписание - градски транспорт >>>>
*
enterprise-regional-meet-STZ-1920-1080-2 1ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> На 9 април представители на бизнеса и администрацията ще обсъждат корпоративната социална отговорност, приобщаващата заетост и други теми

На 9 април 2024 г. в залата на Регионалната библиотека „Захарий Княжески“ ще се проведе Регионална среща на социално отговорните работодатели.

Срещата се организира от сп. Enterprise и Националната асоциация на социално отговорните работодатели (НАСОР).

На срещата ще се обсъждат теми, свързани с корпоративната социална отговорност, партньорството на бизнеса с институциите и обществото, възможности и потребности на хората с увреждания, съвременни модели на приобщаваща заетост и др.

В срещата ще вземат участие представители на бизнеса, на Министерството на труда и социалната политика, Изпълнителната агенция за насърчаване на малкия и среден бизнес, Община Стара Загора, Националната асоциация на социално отговорните работодатели, други организации и представители на бизнеса в региона.

Участието в срещата е безплатно, с предварителна регистрация.

За регистрация за участие в срещата: https://regionalmeetups.enterprise.bg/stara-zagora

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн