Нова платформа за студенти и работодатели в Тракийския университет

Разписание - градски транспорт >>>>
*
ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Kadri.bg свързва студенти с работодатели

DSC_2002DSC_2016Нова платформа за бърза връзка студент-работодател ще заработи в Тракийския университет. Затова се договориха ректорът проф. д-р Добри Ярков и Кристиян Райчев, управител на фирмата, създала системата. Чрез нея ще се подпомагат едновременно както студентите за тяхното кариерно развитие, така и бизнесът за по-успешно откриване на специалисти и сформиране на добри екипи.

Платформата www.kadri.bg ще се популяризира чрез Кариерния център на Университета. До нея ще имат пряк достъп всички студенти след доброволна регистрация. Те ще могат да посочват както специалността, по която се обучават, така и търсенето на сходна постоянна или друга почасова работа, съобразена с графика на лекциите и упражненията. След завършването на образованието и напускането на университета техните профили могат да останат активни още няколко години, за да могат при желание да сменят местоработата си. Работодателите от своя страна ще имат свободата да избират най-добрите за посочените от тях позиции.

Стоянка Цачева

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн