Показ на въоръжение и техника организира 2-ра Тунджанска механизирана бригада в Стара Загора по случай 20 години от членството на Република България в НАТО

Разписание - градски транспорт >>>>
*
Brigadata portalВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Във Втора Тунджанска механизирана бригада на 28.03. и 29.03.2024 г. (четвъртък и петък) от 10.00 до 16.00 часа е планирано провеждането на Ден на отворени врати във връзка с отбелязване на 20-годишнината от членството на Република България в НАТО.

Денят на отворените врати ще се проведе във военно формирование 24150 – Стара Загора, ул. „Августа Траяна” №23.

За отбелязване на годишнината и с цел популяризиране на професията „кадрови военнослужещ” на мероприятието ще бъдат демонстрирани образци техника и екипировка на въоръжение в Българската армия, динамичен показ на тактически действия и бойни техники.

Ще присъстват също и представители на Националния военен университет „Васил Левски” – Велико Търново за представяне пред посетителите на възможности за кариерно развитие във Въоръжените сили на Република България.

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн