Община Стара Загора отново стартира кампанията “Заедно за една по-чиста Стара Загора”

Разписание - градски транспорт >>>>
*
100 Plakata za edna po-cista Stara ZagoraВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> На 6 април за втора поредна година Община Стара Загора стартира кампанията, допринасяща за почистването и озеленяването на градската среда – “Заедно за една по-чиста Стара Загора”. Преди година инициативата обедини институции, представители на бизнеса и неправителствените организации, учебни, здравни и социални заведения и стотици граждани с мисия всички заедно да се обединят за една по-чиста и зелена Стара Загора.

Всеки, който има желание, може да се включи в общоградското почистване и озеленяване на междублокови пространства, като заяви участие в кампанията на място в съответното Административно бюро, на имейл iniciativastarazagora@gmail.com или като сканира предоставения QR код с регистрационна форма. Важно е да бъдат записани име, адрес и телефон, както и дали само ще почистват или имат необходимост от растителност, която да обогати площта около жилищния им блок или месторабота. Срокът за записване е до 1 април (включително).

Звено “Озеленяване” към Община Стара Загора предоставя широколистни и иглолистни дървета от видовете бреза, хвойна, кипарис (лейланди), лейландски кипарис (златен) и чинар, възможна е заявка до 3 броя. Ще бъдат осигурени и чували и ръкавици.jtdv
gerb

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн