Община Стара Загора отново подкрепя кампанията „Часът на Земята“

Разписание - градски транспорт >>>>
*
банер--900ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Община Стара Загора подкрепя кампанията „Часът на Земята“ 2024 на международната природозащитна организация WWF. Нейното мото тази година е „Подари 1 час на Планетата“ и поставя фокус върху опазването на местообитанията на дивите животни. Това ще бъде 18-тото поредно издание на глобалната и мащабна инициатива. В тази връзка, осветлението на сградата на Общинска администрация в съботния ден ще угасне в знак на признателност.

Всички жители на община Стара Загора, които желаят, могат да подкрепят световната инициатива Часът на Земята, като загасят светлините в домовете си за един час на 23 март – от 20:30 до 21:30 ч.

Данните сочат, че за по-малко от един човешки живот са изгубени 69% от дивите животни по света, а запазването на видовете е тясно свързано с човешкото присъствие и дейности. „Часът на Земята 2024“ може да бъде стимул за много повече от изключване на светлините, казват организаторите.

Видео на кампанията за 2024 година – https://www.youtube.com/watch?v=Y4_IsRCfNcc&list=PL8fJs4POdVFHv2-NgTrv1lROnnisCiQ4X&index=1

Информация по темата: https://divite-zhivotni.spasetedivatapriroda.bg/?utm_source=email&utm_medium=municipalities&utm_campaign=EarthHour2023&mc_cid=38fe43c419&mc_eid=b0c2a7c240

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн