Пролетна зооваканция за ученици организира Зоопарк Стара Загора

Разписание - градски транспорт >>>>
*
ZOOPARK 660ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> От 1 до 5 април Зоопарк Стара Загора кани любознателни ученици на възраст от 7 до 14 години на пролетна зооваканция. Петдневното обучение ще бъде в интервала от 9.00 до 14.00 часа, а материалите се осигуряват от зооградината.

Децата ще се запознаят със света на животните и анатомията на видовете, ще имат възможност да засадят цветя и растения на територията на парка, а с любезното съдействие на Прабългарската школа за оцеляване „Багатур“ ще научат интересни факти за историята и бита. Зооучениците ще се запознаят и с правилата на Зоопарка, със служителите му и ще влязат в ролята на ветеринарни лекари.

По време на обучението не се осигуряват храна и транспорт. Децата трябва да си носят храна и шише с вода, желателно е да бъдат спортно облечени. Поради ограничения на местата в залата на образователния център е необходимо предварително записване на тел. 0877 075 491, което може да се направи всеки делничен ден от 8.30 до 16.30 ч., до 29 март включително. Необходимо е и попълване на декларация за съгласие от родител.

Цената за участие, включваща вход, за едно дете е 24 лв. на ден. За участие в заниманията в детска школа „Багатур“ се заплащат 20 лв. еднократно.

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн