Кампания за събиране на книги и енциклопедии за растения и животни организират Младежкият общински съвет и Зоопарк Стара Загора

Разписание - градски транспорт >>>>
*
Screenshot_20240311_104437_ChromeВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> От 14 март до 8 април Младежкият общински съвет Стара Загора и Зоопарк Стара Загора канят всички желаещи да се включат в благотворителна кампания за събиране на книги и енциклопедии за растения и животни – „Книга с мисия“. Те ще бъдат съхранявани в специално обособени за това къщички, които от Младежкия общински съвет са изработили и дарили на старозагорската зооградина.

„Целта на инициативата е всички посетители на Зоопарк Стара Загора да се запознаят с повече факти за растителния и животински свят около нас, да обикнат природата и да се грижат за нея“, казват младежите.

Книгите и енциклопедиите могат да бъдат предавани всеки делничен ден в часовете от 13.30 до 18.00 часа в Културния център за даровити деца „Проф. Петър Жеков“ – бул. Митрополит Методий Кусев 28.

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн