Извънредно заседание на Общински съвет – Стара Загора на 11 март (понеделник)

Разписание - градски транспорт >>>>
*
__Obshtinata 660 - CВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> На основание чл. 50, ал. 2 от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет Стара Загора, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация, на 11 март 2024 г., понеделник, от 9.00 часа ще се проведе извънредно заседание.

В дневния ред влизат предложения за избор на временно изпълняващ длъжността управител на Диагностично-консултативен център–I Стара Загора“ ЕООД, изменение на Решение № 2831 от Протокол № 62 от заседание на Общински съвет Стара Загора, проведено на 26.10.2023 г. и откриване на процедура по чл. 68е от ЗСВ за попълване на списъка на съдебни заседатели до първоначално определения брой от 40 съдебни заседатели за Районен съд Стара Загора, мандат 2024–2028 г., определяне правила за нейното провеждане и създаване на временна комисия за провеждане на процедура за избор на кандидати за съдебни заседатели.

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн