30 години отпразнува Спортен клуб по художествена гимнастика „Берое“

Разписание - градски транспорт >>>>
*
IMG_8584IMG_8700ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> През изминалия уикенд завърши 13-ят международен турнир за купа “Берое” и приз Карамфила Абаджиева. СКХГ “Берое” отпразнува и своя 30-ти юбилей – години на много труд, отдаденост, професионализъм и любов към художествената гимнастика.

Гости на празника бяха кметът на Стара Загора Живко Тодоров, който поздрави клуба и им пожела успехите да се множат, и Илиана Раева – президент на Българската федерация по художествена гимнастика. „Изказваме огромни благодарности от ръководството и екипа на клуба към кмета Живко Тодоров и Илиана Раева за уважението, подкрепата и незабравимата емоция“, отбелязаха СКХГ ”Берое”.

В турнира взеха участие над 400 гимнастички от 20 български клуба, два международни клуба от Украйна и един от Гърция. Състезателките на СКХГ ”Берое” представиха блестящо новите си композиции и се отличиха с много медали и призове в различните възрасти и категории.

IMG_8580IMG_5552

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн