Нова организация на работа в сектор „Пътна полиция“ от началото на месец март при регистрацията на пътни превозни средства

Разписание - градски транспорт >>>>
*
2.1ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Административното обслужване на гражданите по регистрация на пътни превозни средства ще се осъществява в две отделни сгради, като в едната сграда, разположена в източната част на сектор „Пътна полиция“, ще се обслужват граждани за услуги по регистрация на ППС без преминаване на процедура по идентификация (канал), включващо бракуване, смяна на собственост, транзитни табели, удостоверение и др. В западната част на „Пътна полиция“, където са разположени каналите, гражданите ще подават документи за регистрация на ППС с процедура по идентификация (канал).

За услугата, свързана с преминаване на канал, е нужно гражданите да изтеглят номер от билетната система, след което биват извиквани на съответното гише за обслужване, където ще бъде извършена подготовка на документите и ще се издаде заявление за регистрация, след това гражданинът с ППС трябва да отиде до каналите за идентификация. След извършване на съответните процедури от служител на група “Регистрация и отчет на превозните средства” документите се внасят от служител на съответното гише, където е била първоначалната подготовка, а гражданинът от своя страна изчаква в залата за граждани да бъде повикан за връчване на регистрационните номера и документи за регистрация.

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн