Кои са най-популярните марки мъжки маратонки?

ketove

Adidas

Кой не е чувал за Adidas, кой не знае за тази марка? Едва ли има много хора, които да не познават знаковото лого с три ивици. Градските легенди разправят, че е символ е на Бургас. Носи се от всякакви хора на всякаква възраст от всички кътчета на Земята. От политици и музиканти, до бизнесмени и дърводелци, всички обичат Adidas. Даже има филм, който разказва историята на бранда. Всичко започва, когато през 1924 г. Ади Даслер основава “Gebrüder Dassler Schuhfabrik” или “Фабриката за обувки на братя Даслер”. През 1949 г. вече самостоятелно, стъпва на пазара с “Adi Dassler adidas Sportschuhfabrik.” Раждат се култовите обувки с трите линии. Междувременно брат му основава Puma. Повече можете да видите във филма “Дуелът на братята: Историята на Адидас и Пума”. Едно е сигурно: едва ли има по-популярен бранд от Adidas днес – и има защо.

Skechers

damski-ketoveОснованата от Робърт Грийнбърг компания Skechers USA Inc. стартира дейност през 1992 г. като дистрибутор на обувки Dr. Martens. Бързо се преориентира и започва да произвежда собствени обувки, маратонки, дамски и мъжки кецове за модерни градски хора. Първият пробив на марката са “Chrome Dome”. Обувките са насочени към гръндж поколението, изглеждат протрити и износени и веднага са разпознати от многобройни млади хора като идеални за тях. Уловила пулса на времето, компанията продължава да създава чифт след чифт обувки, сникърси, мъжки кецове, които са приети много добре. 1995 г. започва да произвежда и дрехи, а експанзията на Азиатския пазар идва две години по-късно. Днес, лейбълът е популярен по цял свят с обувките си вдъхновени от спорта, хип-хопа, градското облекло и модерния ърбън стил.

Vans

Абсолютно култов бранд, произвеждащ дамски и мъжки кецове, Vans започва историята си в Кралифорния през 1966 г. като Van Doren Rubber Company. Произвежда и продава на място обувки, като в първия си ден прави 12 продажби. Оттам нататък, всичко е възход и история. Скейтърите на времето припознават стиловете на компанията и ги превръщат в част от своята градска “униформа”. За тях компанията създава модели като Era, Sk8-Hi и Vans Steve Caballero, които обуват цели поколения фенове на борда и BMX. Прави и обувки за сноуборд и други спортове за любители на адреналина. Кожата, “джаз” райето типично за мъжките кецове на марката, моделите с нахлузване и ластик, днес печелят все повече и повече фенове. Vault by Vans колекцията пък претворява класическите Vans силуети в духа на света на висшата мода. Едно е сигурно: с Vans няма да останете незабелязани. Ърбън икона са!

Converse

Огледайте се на улицата около себе си. Ако сте от голям град, със сигурност поне няколко човека носят именно дамски и мъжки кецове на Converse. Истински вдъхновяващи с визията си въплъщаваща непокорния градски дух, тези чифтове са обичани от всички. Лейбълът има дълга история с начало в 1908 г., когато Marquis Mills основава Converse Rubber Shoe Company. Бързо се преориентира към производството на баскетболни обувки, тъй като този спорт се заражда и е във възход точно по това време. Чарлз Х. „Чък“ Тейлър, чийто подпис и име носят редица иконични чифтове на марката, се качва на борда. Започва да рекламира обувките и допринася за бързата им популярност и експанзия. Днес, Converse е културна икона, която гордо носят всякакви хора. Ако искате да покажете принадлежност към младия градски борбен дух, те са и за вас.

Още толкова много култови марки правят мъжки маратонки и мъжки кецове, с които е не само удобство, но гордост да си обут. Своите открийте в магазини CCC, онлайн или на място. Очаква ви истински богат избор от брандове, които определено си струва да имате в гардероба си. Отличете се с готин чифт мъжки кецове още днес!

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн