Посланикът на Унгария Н.Пр. Миклош Борош бе на посещение в Стара Загора

Разписание - градски транспорт >>>>
*
IMG_0583 copyВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Посланикът на Унгария Н.Пр. Миклош Борош, заедно с търговското аташе при Посолството на Унгария Нандор Земницки, се срещна със заместник-кметовете на Община Стара Загора Радостин Танев, Надежда Чакърова и Павлина Делчева, директора на Дирекция „Инвестиции и Европейски програми“ Георги Симеонов и началника на отдел „Инвестиции“ Росица Райкова.

Н.Пр. Миклош Борош идва за първи път на посещение в Стара Загора, което е във връзка с предстояща инвестиция. На срещата присъстваха и изпълнителният директор на фирма “Видеотон България” инж. Сашо Съйков и председателят на Съвета на директорите Золтан Хорват.

„Добре дошли в нашия град. Щастливи сме да ви посрещнем и да ви покажем красотата и предимствата на Стара Загора. Знайте, че като Община ние ще бъдем насреща за помощ при осъществяването на процесите и административните дейности“, каза в началото на срещата Радостин Танев. Договорени бяха условия за съвместна работа занапред, както и предстоящо посещение на делегация от Унгария.

Миклош Борош обясни, че се очаква инвестиционното намерение да осигури не само голям брой работни места, а и изцяло нова техника, подобряваща процесите в производството.

IMG_0577 copyIMG_0567 copy
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн