Кметът Живко Тодоров с поздрав за 100-годишната старозагорка баба Мина

Разписание - градски транспорт >>>>
*
Baba MinaВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>>Старозагорката Мина Тенева отпразнува през почивните дни с най-близките си и обични хора своя 100-годишен юбилей. В първия ден от новата седмица тя бе поздравена и от кмета на Стара Загора Живко Тодоров. Адресът, придружен от красив букет цветя и тематична торта, гласи:

„Век житейски път не е само повод за празник – това е привилегия, която буди уважение и признателност! Вярвам сте изпълнили със съдържание изминалите години и има още много познание, което да споделите с хората около Вас. Убеден съм, че Вашите мъдрост и опит са безценен дар за Вашите наследници, защото от възрастните хора всички се учим да бъдем човечни, да бъдем достойни граждани, да бъдем за пример!“.

Баба Мина е ползвател на една от общинските социални услуги – „Асистентска подкрепа“. По този повод специален гост в дома й бе и управителят на дейността – д-р Надя Трендафилова. Тя също поздрави рожденичката и сърдечно й пожела още дълги години здраве и късмет.

Според 100-годишната старозагорка тайната на дълголетието е в баланса. Тя не е спазвала специален режим през годините, а физическият труд не й е чужд. Бодрия си дух днес поддържа с пъстра цветна градинка на балкона, която я вдъхновява и зарежда с положителна енергия. Баба Мина е благословена с голямо семейство. Тя има син, две внучки и четири правнуци – две момчета и две момичета.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн