Старозагорският куклен театър с четири спектакъла в София през февруари

Разписание - градски транспорт >>>>
*
Обща-визия-за-София_ (1)ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Старозагорският куклен театър ще гостува в София с четири от своите нови спектакли през февруари. От 9 февруари, петък, в три последователни дни в Столичния куклен театър ще може да гледате спектаклите „Хотел“, „Парченце от луната“ и „Тайната на Ленхен“, а в края на месеца в Младежки театър “Николай Бинев” ще се играе „Самотата в съвременния човек/свят“, ко-продукция с Драматично-куклен театър “Иван Радоев” – Плевен.

На 9 февруари от 19 ч. на сцената на Столичния куклен театър зрителите ще могат да видят „Хотел“ с режисьор Любомир Желев. На 10-ти от 11 и 17 ч. е представлението „Парченце от луната“ на Анна-Валерия Гостанян. На 11 февруари номинираната за ИКАР за постижение в кукленото изкуство режисьорка Елица Петкова ще представи своя спектакъл „Тайната на Ленхен“, който също получи номинация за Икар за най-добро куклено представление. Прожекциите са от 11 и 13 часа.

На сцената на Младежкия театър „Николай Бинев“ ще можете да видите представлението „Самотата в свременния човек/свят“ на режисьора Веселка Кунчева. Датата е 28 февруари, от 19 часа.

Билети може да купите от касата на театъра или онлайн.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн