Пет старозагорски села имат нови кметски наместници

Разписание - градски транспорт >>>>
*
IMG_9862 copyIMG_9859 copyВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Пет старозагорски села имат нови кметски наместници – Пряпорец, Руманя, Подслон, Лозен и Остра могила. За тях ще отговарят съответно Петя Арнаудова, Данка Ангелова, Деляна Петрова, Ваня Иванова, както и временно изпълняващият длъжността Иван Стоянов. Те бяха представени от секретаря на Общинска администрация Делян Иванов пред колегите си по време на ежемесечния кметски ден.

На работната среща представители на комуналните дружества – от страна на „Електроразпределение Юг“ ръководителят на КЕЦ Загоре инж. Янко Енчев, от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД управителят на дружеството инж. Радостин Миланов, директорът на Областната дирекция за безопасност на храните в Стара Загора д-р Дамян Миков, както и управителят на Общинския приют за безстопанствени животни Полина Георгиева и ветеринарният лекар Любомир Атанасов, отговаряха на въпроси от кметовете и кметските наместници на малките населени места. Основните обсъдени поставени проблеми бяха свързани с графиците за сметопочистване, авариите с ВиК мрежата и електрозахранването.

Екипът на Общинския приют за животни даде информация за кампанията за безплатна кастрация на дворни и домашни кучета. Целта на начинанието е намаляване на нежеланата от стопаните популация – една от основните причини за броя на бездомни животни не само в селата, но и в града.

546565IMG_9846 copy
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн