“Внимание, любов!” с Аня Пенчева, Влади Въргала и др. – на 28 февруари в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
70472ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> АЖУР ПИКО представя на 28 февруари от 19.00 ч зала КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР гр. Стара Загора
“Внимание, любов!”
с Аня Пенчева и още обичани от всички артисти.

Заповядайте на незабравимо преживяване във “Внимание, любов!” – историята, която Аня Пенчева, Влади Въргала, Петя Дикова, Христо Чешмеджиев и Свежен Младенов ще разкажат на сцената. Една универсална и вълнуваща история, която ще ви завладее! Това е история, която може да се случи във всеки момент от семейния живот, когато изглежда, че чувствата са се притъпили и всичко се е превърнало в навик, а хората са станали просто партньори в живота.

Това е история за това, как страстта си отива, появяват се много други задължения, навици, а щастието напуска къщата. Каним ви да се запознаете с героите на нашето представление, за да се посмеем заедно и да ви покажем, че винаги може да се намери изход от трудна ситуация, с цел спасение на любовта. Не пропускайте това събитие и го споделете с приятели!

Билети: от 1 февруари 2024 г.
Закупете своите билети от Билетен център Стара Загора до Джамията.
Работно време: понеделник – петък, 10:00-13:30 ч. и 14:30-17:30 ч.
Цена на билетите 18.00, 20.00, 23.00 и 25.00 лева

Относно допълнителна информация и резервация на билетите – обадете се на тел. 0888 468 173 или пишете лично съобщение на Facebook страницата на Културна организация Виолета Нанева.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн