Успешна реализация по линия „Наркотици“ на криминалисти от Първо РУ – бюлетин

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
2ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> В хода на полицейските действия са намерени и иззети близо 500 грама суха тревиста маса
На 18.01.2024 г. около 15:30 часа в Стара Загора служители на първо РУ задържали след момент на сделка 42-годишен мъж, криминално проявен. Той заявил, че закупил 1 грам марихуана от 19-годишен мъж, криминално проявен и осъждан.

Същия ден 19-годишният е забелязан в таксиметров автомобил в Стара Загора, управляван от 33-годишен мъж. В автомобила са открити няколко полиетиленови топки, съдържащи суха тревиста маса – около 200 грама, и електронна везна, за които водачът заявил, че са на 19-годишния.

При последвал обиск в 19-годишния е открита около 300 грама зелена тревиста маса. Извършена е проверка на адрес, обитаван от 19-годишния, където също е открита зелена тревиста маса, около 5 грама. Като клиент на 19-годишния, преди да е осъществена сделка, е установен и задържан 48-годишен мъж, криминално проявен, осъждан.

Четиримата мъже са задържани за срок до 24 часа. Работата по случая продължава в рамките на започнато бързо производство за разпространение на наркотични вещества под надзора на Окръжна прокуратура – Стара Загора.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн