Детска градина № 6 „Камбанка“ с благородна кауза навръх Коледните празници

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

666756748ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> С благородна кауза в подкрепа на възрастните хора се обединиха Детска градина № 6 „Камбанка“ и Общинският домашен социален патронаж. Дарителската кампания „Да стоплим самотен възрастен човек“ се организира навръх Коледните празници и с малко, но от сърце ще зарадва самотни възрастни в нужда.

„Коледа! Един от най-големите християнски празници! Вълшебният ден, който всеки чака с вълнение, за да се събере с любимите си хора и да сподели с тях не само трапезата, но и своите емоции и преживявания. Не бива обаче да забравяме и за хората, които в този светъл ден са самотни и които имат нужда от подкрепа. Водени от идеята да сме полезни, ние – екипът на ДГ № 6 „Камбанка“ и Домашен социален патронаж към Община Стара Загора, реализирахме инициативата „Да стоплим самотен възрастен човек“, споделят организаторите.

Приблизително 150 пакета с хранителни продукти, закупени с дарени средства от родителите на децата, както и от работещите в детското заведение, бяха предоставени на общинския патронаж, който ще се погрижи да бъдат получени навреме за предстоящите празници.

В инициативата се включиха и малчуганите от ДГ „Камбанка“, които сръчно сътвориха тематични картички с пожелания за възрастните хора.

IMG_4636
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн