Окръжна прокуратура – Стара Загора наблюдава досъдебно производство за отвличане на мъж от служители на фирма за бързи кредити и за грабеж

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

_Prokuratura 200Окръжна прокуратура – Стара Загора наблюдава досъдебно производство за две престъпления – за отвличане на 25-годишен мъж, като деянието е било извършено от две лица – престъпление по чл.142, ал.2, т.2 от Наказателния кодекс, и за грабеж – престъпление по чл.198 от Наказателния кодекс, съобщиха от Апелативна прокуратура – Пловдив.

Установено е, че на 05.12.2023 г. в Раднево около 13,50 ч. на паркинг двама мъже на 38 г., служители във фирма за бързи кредити, качили насилствено в лек автомобил пострадалия 25-годишен мъж. Те го откарали в гр. Гълъбово, където го свалили от колата и му нанесли побой. От него отнели сумата от 130 лв. и счупили мобилния му телефон.

Извършителите са задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР. По досъдебното производство се извършват действия по разследването под надзора на Окръжна прокуратура – Стара Загора.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн