Младежкият общински съвет организира традиционната си благотворителна кампания „Дари, за да зарадваш!“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

645674664676За шести път Младежкият общински съвет в Стара Загора призовава хората с добри сърца да подкрепят благотворителната кампания „Дари, за да зарадваш!“. Младите хора целят да бъдат полезни на своите съграждани в нужда.

„Ние, членовете на МОС, призоваваме всеки, който има възможност, да се включи в инициативата и да дари поне един пакет с хранителен продукт (боб, ориз, леща, грах, макаронени изделия, нишесте, брашно, сол, захар, олио, сол или консерви). Важно е те да бъдат с дълъг срок на годност и без нарушения в опаковката“, апелират младежите. И тази година пакетите ще бъдат предоставени за нуждите на социалната кухня към храм „Св. Паисий Хилендрарски“, намиращ се в старозагорския квартал „Зора“.

Даренията се приемат в Младежкия дом (бул. „Св. Патриарх Евтимий“ №176) до 20 декември, всеки работен ден от 9.00 до 17.30 часа. Повече информация за благотворителната кампания може да получите на тел. 042 639 974. На разположение при въпроси са и представителите на МОС във всяко училище.

„Споделянето е храна за душата“, казват още младите хора на Стара Загора.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн