Конкурс за сурвачки „Сурва, весела година“ отново очаква творящи ученици

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

thumb_img_20221124_140952До 12 декември е отворен за участие традиционният конкурс за сурвачки „Сурва, весела година”, организиран от Община Стара Загора и Центъра за подкрепа за личностно развитие.

Сурвачките трябва да бъдат изработени от естествени материали, да носят българската народна традиция и да отразяват уменията на децата, сръчност и познания за обичаите за красивите зимни празници в България. Всяка творба трябва да е съпроводена със следната информация: трите имена на ученика, клас, училище, точен адрес и телефон, име на учителя. Творбите се предават в сградата на Центъра за подкрепа за личностно развитие на адрес ул. „Захарий Княжески” № 71, ет. 3. За допълнителна информация: тел. 042 63 86 98, 042 62 90 62.

В конкурса могат участват ученици от І до VІІ клас, които са разделени в две групи – от І до ІV клас и от V до VІІ клас. Сурвачките ще бъдат оценени от компетентно жури. Списъкът с наградените творби ще бъде публикуван в сайта на ЦПЛР – Стара Загора. Отчитането на конкурса ще бъде на 20 декември от 14.00 часа в залата на ЦПЛР.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн