Специалисти идват в Стара Загора, за да разкажат за иновациите в автомобилната индустрия и техните предимства

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Stara-Zagora---BannerНа 28 ноември от 15.00 ч. в Регионален исторически музей – Стара Загора ще се проведе събитие на тема “Умни машини и интелигентни софтуери – цифровизацията в индустрията – шанс за ускорен растеж на регионите”. То е част от серия технологични конференции, организирани от Община Стара Загора и Хайкад Инфотех, Аутомотив Клъстър България.

Събитието е предназначено за инженери, ръководители и работещи в индустриални предприятия в областта и има за цел да представи пред компаниите в региона на Стара Загора начините за постигане на по-високо ниво на технологичност и ефективност чрез използването на съвременни софтуерни технологии. Ще бъдат обсъдени възможностите на младите хора да работят в съвременна бизнес среда, еквивалентна на тази на специалистите във водещите технологични страни в света. Лекторите ще покажат с нагледни примери, че съвременните технологии и цифровизацията в индустрията са от голяма полза за регионите в България. Гостите на форума ще научат за практическите концепции и методи за оптимизация на производството, софтуерни решения за производствено планиране и оптимизация, виртуални решения за симулация на роботизирани процеси, квалификация и обучение на младото поколение.

Участието е безплатно. Записването става чрез потвърждение на i.nikolova@starazagora.bg в срок до 21 ноември.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн