Възраждане настоява за промяна в общинска наредба заради ЛГБТ пропаганда

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

билбордВъзраждане настоява за промяна в Наредбата за поставяне на рекламни билбордове на територията на община Стара Загора. Причината е табло с реклама на еднополовите бракове, поставено до СУ „Васил Левски“, се казва в съобщение на партията до медиите.

Според Възраждане тази пропаганда е скандална и не може да продължава.

„Не можем да позволим нещо подобно. Конституционният съд категорично отхвърли Инстанбулската конвенция. Православната църква също. Бракът според българската конституция е между мъж и жена, и никой няма право да обърква децата ни и да травмира крехката детска психика“, категорични са общинските съветници от Възраждане.

Те са на мнение, че за да се борим с демографската криза, първо трябва да възвърнем ценностите си.

Разполагането на рекламно-информационни елементи, пропагандиращи нетрадиционна сексуална ориентация, особено в непосредствена близост до учебни заведения, задълбочава кризата в образованието и възпитанието на подрастващите. С неутвърдената си и неразвита психика децата са най-податливи на такъв тип пропаганда поради невъзможността да изграждат самостоятелна и обективна преценка за себе си. Именно за това са изключително притеснителни засилващите се тенденции сред българското общество, в които приемането на хомосексуалните действия са нещо нормално и дори естествено. Вследствие на това моралният упадък сред младежта се увеличава, е записано в мотивите.

През годините са подавани доста сигнали, но до този момент Наредбата не е променена. Възраждане очаква подкрепа и от останалите партии в Общинския съвет. В понеделник сутринта групата ще внесе предложение за изменение на Наредбата.

Тази сутрин от местната структура на партията покриха таблото с черен найлон (на снимката).

_______
Бел. ред.: Какво се опитват да направят с разполагането на подобни рекламни постери?
* Налагат представата за свят без мъже? Може би вследствие на война, която ще изтреби повечето от тях – както става в Украйна?
* Дестабилизират страната, като бият по традиционните ценности? Народ без традиции е като влак без релси пред себе си.
* Прокарват идеята за човечество-кошер, в което мъжките особи, по аналогия с търтеите, се изхвърлят навън като непотребни? В литературата и кинематографията има множество такива сюжети.
* Вкарват вирусни идеи в съзнанието на младото поколение, за да объркат представите му за света?
* Подготвят почвата за радикално свиване на човешката популация?
Какъвто и да е замисълът, трябва да се види кой го движи и да бъде отстранен от по-нататъшна намеса в обществото.
Такъв постер пред централно старозагорско училище е абсолютна наглост.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн