Бизнес форум на тема “Иновации и технологии за устойчиво бъдеще” ще се проведе в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Park-hotel Stara Zagora Luft 660На 16 ноември от 10.00 до 14.00 часа в Парк-хотел “Стара Загора” (на снимката), зала “Христо Танев”, ще се проведе бизнес форум на тема “Иновации и технологии за устойчиво бъдеще”, организиран от Посолството на Нидерландия в България, в сътрудничество с Холандско-българската търговска камара.

Събитието ще бъде открито от Симон ван дер Бург, посланик на Кралство Нидерландия в България и кмета на Стара Загора Живко Тодоров. Участие в дискусионния панел ще вземат Росица Райкова – началник на отдел “Инвестиции”, която ще засегне темата за ключовите икономически показатели за Стара Загора и Радослав Танев – изпълнителен директор на Индустриална зона “Загоре”, който ще обсъди потенциалните възможности за развитие на града като икономическа дестинация.

Форумът ще предостави възможности за споделяне и дискусия на холандски практики в разработването на нови технологии и иновативни решения за устойчив растеж.

Нужно е предварително потвърждение за участие на i.nikolova@starazagora.bg или на тел. 042 614 612. Краен срок за регистрация – 10 ноември.
#

gerb

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн