Предстоящи събития по повод Празника на българската полиция

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

___MVR gerb 260По повод 8-ми ноември – празник на Българската полиция, в Стара Загора ще се проведе тържество от 11:00 часа на 7.11.2023 г. пред сградата на ОДМВР.

Програмата предвижда водосвет за здраве и благоденствие на състава и награждаване на служители на ОДМВР за постигнати високи професионални резултати. Поздрав към служителите по повод празника ще отправят децата от четвърта група „Смехорани“ на Детска градина №3 „Ян Бибиян“ – Стара Загора.

За най-малките на паркинга пред ОДМВР, е предвидена възможност да разгледат полицейски автомобил и мотоциклет, ще могат да видят и полицейско куче.

По повод празника ще се проведе и турнир по футбол. В него ще участват отбори на ОДМВР – Стара Загора, Първо РУ – Стара Загора, РУ – Казанлък, РУ – Чирпан, два отбора на РДПБЗН, отбор на Затвора – Стара Загора и отбор на Община Стара Загора. Футболните срещи са с начален час 09.00 на 07.11.2023 г. на игрищата до плувния басейн в Стара Загора. Предвидено е награждаването да започне след 13.00 часа.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн