Графичен форум 2023 откриват в Деня на народните будители

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

545365654За седма поредна година през месец ноември в Стара Загора откриват Националната изложба “Графичен форум“. На 1 ноември – Ден на народните будители, от 18.00 часа в зала “Лубор Байер” ще се състои изложбата, която популяризира графичното изкуство под липите.

По статут комисията по журиране и награждаване ще бъде от тримата миналогодишни победители: Гергана Рахнева, Валентин Дончевски и Данчо Тенев, който е на мястото на Зоран Мише. Те са приели 77 творби от 32 автори. От тях одобрени за участие са 55 творби от 30 автори.

Община Стара Загора осигурява три равностойни награди по 650 лв. Наградените автори се ангажират да дарят по една графична творба на Общината, на стойността на наградата.

Изложбата ще продължи до края на месец ноември. Организатори на Графичния форум са Представителство на СБХ под липите, с подкрепата на Община Стара Загора.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн