Искра Михайлова: Гласувах за промяна в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

20231029_09003920231029_091021Искра Михайлова, кандидат за кмет на Община Стара Загора от партия “Възраждане”, гласува в 9 часа тази сутрин в сградата на Математическата гимназия. Заедно с нея беше и дъщеря й Дарина, дванадесетокласничка, която упражни за пръв път правото си на глас след навършване на пълнолетие.

“Гласувах за промяна в Стара Загора – каза Искра Михайлова, за разчупване на феодалния модел. 16 години управление на една единствена политическа организация са й достатъчни. Не се развиваме по правилата, не се развиваме според възможностите си. Смятам, че ние сме способни да променим това. Гласувах за възможността за ново начало в Стара Загора.”

Във връзка със скандала около машинното гласуване Михайлова е на мнение, че хората губят все повече доверие в честността на вота – нещо, с което ще трябва обществото ни да се пребори. “Въпреки това призовавам нашите съграждани да бъдат активни и да знаят едно много важно нещо: колкото повече хора отидат да гласуват, толкова повече се омаловажава купеният и контролиран вот” – сподели тя.

20231029_090905

#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн