“Записът” на Боец е точно толкова автентичен, колкото и видеото с премиера Денков

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

6576547858Съществуват сенчести структури, които в точно изчислен момент преди важни избори излизат с резонансен компромат, най-често скалъпен и фалшифициран. Кои са тези структури? За кого играят? Отговорът е лесен: вижте кого удрят, а след това вижте и кой е политическата му конкуренция.

Сега хвърлиха на публиката някакъв запис. Автентичен ли е? Много малко вероятно. За всяка уважаваща себе си сенчеста структура е детска игра да напише произволен текст и да го пусне да звучи с гласа и тембъра на определения за целта субект. И не само запис. Спокойно може да се създаде и видеоклип, в който нароченият за атака човек произнася произволен текст. Дотолкова са напреднали днешните технологии. Справка – неотдавнашното видео, на което беше “записан” (уж, де) не кой да е, а самият уважаем министър-председател на България акад. Николай Денков.

Така че – да ни е честито поредното уникално предизборно активно мероприятие. Някои ще се хванат, някои – не. Зависи от съотношението между степента на информираност и степента на лековерие у конкретния избирател. Във всеки случай, преглътнете го довечера пред телевизора с една студена бира и благодарете за развлечението на авторите на това поредно предизборно шоу.

Максим Добрев
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн