Живко Тодоров: Ще създадем Общинска минифутболна лига

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Zhivko-Todorov-nagrazhdavane-4Zhivko-Todorov-nagrazhdavane-2Кметът на община Стара Загора Живко Тодоров, който е и кандидат за четвърти мандат, връчи Купата на МГЕРБ на отбора „Спортинг“ от Стара Загора, който се класира на първо място в 12-ия турнир по минифутбол.

„В Стара Загора има много отбори, които искат да се състезават. Поемам ангажимент до края на годината да създадем Общинска минифутболна лига“ – съобщи Живко Тодоров, след награждаването на победителите.

Областният координатор на МГЕРБ в Стара Загора Милен Димитров поздрави участниците за спортсменската игра и благодари на членовете на младежката структура за отличната организация на традиционния турнир. Той се проведе на 21 и 22 октомври на игрището зад стадион „Берое“. В него се включиха 13 отбора. Вицешампион е отборът „Хамелеон“, който беше награден от областния координатор на ГЕРБ Радостин Танев. На трето място е „Тренто“, а на четвърто – „Заралиите“. Те получиха своите купи и медали от Милен Димитров.

Четирите тима даряват паричните си награди за лечението на Йовчо. С това те подкрепят благотворителната тренировка, организирана от Тихомир Трифонов на 21 октомври, за набиране на средства за чернодробна трансплантация на младия мъж.

На турнира присъстваха кандидати за общински съветници от ГЕРБ в Стара Загора. Те заявиха, че през следващите четири години Общината ще продължи да инвестира в подобряването на спортните бази в града. Във всеки квартал ще бъде изградена площадка за масов спорт, всяко училище ще има спортен салон. Ще бъдат обновени училищни дворове и отворени за спорт за хората.

На местните избори на 29 октомври се гласува с № 7 в бюлетините за избора на Живко Тодоров за кмет на Стара Загора, общински съветници и кметове на кметства от ГЕРБ.

Zhivko-Todorov-nagrazhdavane-17Zhivko-Todorov-nagrazhdavane-6Zhivko-Todorov-nagrazhdavane-16Zhivko-Todorov-nagrazhdavane-15minifotbolfinal

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн